Η εταιρεία μας

Η evoclean πρωτοπόρος στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, με παρουσία 30 ετών, καθιερώθηκε κτίζοντας επιτυχημένες και μακροχρόνιες σχέσεις, με μεγάλους και επώνυμους πελάτες, που μας τιμούν αδιάλειπτα με την εμπιστοσύνη τους.

Απασχολούμε πάνω από 200 άτομα σε μόνιμη βάση στην Αττική, ικανά να αντιμετωπίσουν συνεργαζόμενα με μεγάλο αριθμό έκτακτων υπαλλήλων, οποιοδήποτε έκτακτο ή μόνιμο καθαρισμό.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας για εξυπηρέτηση και στην περιφέρεια, τόσο με μόνιμο προσωπικό όσο και με αξιόπιστους συνεργάτες, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας πανελλαδικά.

Ανανεώνουμε συνεχώς τον στόλο των μηχανημάτων μας, αναζητούμε νέες καινοτόμες λύσεις καθαρισμού προσανατολισμένοι στα οικολογικά προϊόντα, με μόνιμο και διαρκή στόχο, να κάνουμε τις εγκαταστάσεις και το εργασιακό σας περιβάλλον καθαρό, ασφαλές και εν δυνάμει, πιο κερδοφόρο.

Στην evoclean, διοίκηση και προσωπικό, είμαστε πάντα κοντά σας, όλο το 24ωρο,
7 ημέρες την εβδομάδα, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να ακούσουμε τις ανάγκες και τις όποιες παρατηρήσεις σας.

Στην παροχή υπηρεσιών, όλοι δίνουν υποσχέσεις. Στην evoclean, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Βασιστείτε σε μας, για να δημιουργήσουμε μία αμφίδρομη σχέση, όπου οι δικές σας ανάγκες με την δική μας εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία, εγγυώνται πολύ περισσότερα από μία υπόσχεση.