Ο εξοπλισμός μας

Στην evoclean γνωρίζοντας πως η ανάπτυξη της τεχνολογίας κάνει ευκολότερη τη ζωή μας, παρακολουθούμε συνέχεια τις εξελίξεις στον τομέα της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού, επισκεπτόμαστε κλαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπαιδεύουμε και ενημερώνουμε το προσωπικό μας και είμαστε πάντοτε από τους πρωτοπόρους στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών καθαρισμού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι παρέχουμε την δυνατότητα καθαρισμού με μηχανήματα παραγωγής υπερήχων, μέθοδο με ευρύτατη εφαρμογή στον γρήγορο και τέλειο καθαρισμό περσίδων, φωτιστικών, οθονών ηλεκτρονικών υπολογιστών, κ.λ.π., καθώς και μηχανήματα escalators αποκλειστικά για τον καθαρισμό σε κυλιόμενες σκάλες.

 
Προϊόντα καθαρισμού

Στην evoclean είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος, γι’αυτό και χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα οικολογικά υλικά καθαρισμού που προμηθευόμαστε από επώνυμες εταιρείες του χώρου.  Τα υλικά αυτά είναι φιλικά προς το περιβάλλον, βιοδιασπώμενα, μη τοξικά και ταυτόχρονα ακίνδυνα για τον άνθρωπο.

Ενδεικτικά, οι σακούλες που χρησιμοποιούμε (χιλιάδες τεμάχια μηνιαίως) είναι φωτο-οξο-βιοδιασπώμενες, προκειμένου να διασπώνται σε συνθήκες χωματερής και 200 C θερμοκρασία περιβάλλοντος.